2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gombás máj

Hozzávalók: 30 dkg sertésmáj, 1 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg szalonna, 1 dl tejföl, 1 csipet petrezselyemzöld, só, majoránna, pirospaprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az apróra vágott hagymát a kiolvasztott szalonnán megpirítjuk, az apróra vágott gombát és a csíkokra vágott májat a pirospaprikával együtt összeforraljuk, kevés vizet öntünk alá. Megsózzuk, ráhintjük a majoránnát, az apróra vágott petrezselymet. Megfõzzük lassú tûzön, végül hozzáadjuk a telfölt, és összeforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk, a rizsre is szórhatunk apróra vágott petrezselmet és zellerzöldjét.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!