Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elsõ lépésben melegítsd elõ a sütõt, majd öntözd meg a pizzasütõtepsit olivaolajjal, a tepsi közepére helyezz el egy adag polentát, majd eköré terítsd a maradékot koncentrikus kör alakban úgy, hogy kicsit fedjék egymást. A polentát szórd meg olivaolajjal, majd helyezd a sütõbe öt percre vagy amíg át nem forrósodik. Amíg melegszik a polenta, egy közepes méretû mikrózható edényben keverd össze a brokkolit két evõkanál vízzel, fedd le alufóliával, de egy részét hagyd lefedetlenül, hogy a gõz távozhasson.
Forrósítsd a brokkolit a mikrosütõben magas fokozaton 3 percig, majd csöpögtesd le róla a vizet. Egy kisebb edényben keverd össze a ricottát és a parmezánt, a citromhéjat és 1/8 evõkanál borsot. A brokkolit helyezd a polentára, majd kanalazd rá a sajtkeveréket, és szórd meg a felaprított paradicsommal. Süsd az egészet további egészet 3-5 percig.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!