Hozzávalók: 1 nagy fej fokhagyma, 3 fej hagyma, 3 dl tejföl, 1,5 dl tejszín, 3 dl húsleves, 1 ek. liszt, 1-2 ek. olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megtisztított fokhagymát, hagymát apró kockára vágjuk, olajon megpároljuk, liszttel megszórjuk, majd felöntjük a húslevessel. Amikor forr, elkeverjük benne a tejfölt és a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Végül turmixoljuk, hogy finom krémes legyen. Apró cipócskákban, snidlinggel vagy petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!