2024.03.19. - József, Bánk

Ananászos sonkás karaj

Hozzávalók: 70 dkg sertéskaraj, 10 dkg sonka, 1 karika konzerv ananász, só, bors, oregano
70 dkg burgonya, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát héjában megfõzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. A serpenyõben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük. A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütõben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!