2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Vinyigrét saláta

Hozzávalók: 1 db közepes nagyságú cékla, 4 db burgonya, 1 nagy sárgarépa, 20 dkg zöldborsó, 40 dkg savanyú káposzta, 1 fej vöröshagyma, olívaolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zöldségeket meghámozzuk, a céklát, a burgonyát, a sárgarépát kb. 1x1 cm-es kockára vágjuk. A céklát feltesszük sós vízben fõni. Másik edényben fõzzük a répát, majd ha már félig fõtt, hozzáadjuk a burgonyát, majd a zöldborsót. Közben a hagymát apróra vágjuk és a savanyú káposztát is szétvagdaljuk. Ha a zöldségek már puhák, egy üvegtálban összekeverjük az összetevõket, majd olívaolajjal meglocsoljuk. Ha kell, sózzuk. Minél apróbbak az összetevõk, annál finomabb a saláta.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!