Hozzávalók: 4-5 szem narancs, 4-5 dl tejszín, 4-5 evõkanál porcukor, 1 kis pohár joghurt, 1 zacskó zselatin, dobostortalap.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A narancsokat megmossuk, a héját lereszeljük, majd a húsát kifilézzük. (A gerezdek hártyáját is leszedjük.) A tejszínhabot keményre verjük a cukorral, belekeverjük a joghurtot, a narancs héját, felaprított húsát a lével együtt. A zselatint kevés vízben felfõzzük, langyos állapotban a krémhez keverjük. Megkenjük vele a dobostortapokat, kívülre is jusson. Egy napig szikkadnia kell, utána díszítjük cukrozott narancshéjjal (vagy amihez kedvünk van).
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!