2024.04.23. - Béla

Adventre: töltött gránátalmák

Hozzávalók: 4 db gránátalma, 4 evõkanál baracklekvár, 4 evõkanál mazsola, 4 evõkanál durvára vágott mandula, csipetnyi fahéj, 1 csomag vaníliás pudingpor, 3 dl tej.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lekvárt, a mazsolát, a mandulát keverjük össze, ízesítsük fahéjjal. A gránátalmákat megmossuk, a magházat a közepébõl óvatosan eltávolítjuk úgy, hogy a gyümölcs egészben maradjon. A tölteléket elosztjuk, és a magház helyére a gránátalmákba töltjük. A megtöltött gránátalmákat egy kivajazott tûzálló tálra állítjuk, és elõmelegített sütõben 15-20 percig sütjük. Amíg sül, a fõzés nélküli pudingot az elõírás szerint elkészítjük. A megsült almákat körülöntjük a pudinggal, és még melegen kínáljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!