2024.04.24. - György

Ízletes ételek a magas vérnyomás ellen

Talán nem mindenki tudja, hogy a megfelelõ étrend milyen nagy mértékben befolyásolja a magas vérnyomással küzdõk hétköznapjait. Pedig igen fontos a téma: hasznos ötletekhez segít a kérdésben a most megjelent könyv.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ez az újszerû szakácskönyv nélkülözhetetlen segítség mindazoknak, akik szeretnék felvenni a harcot korunk egyik legelterjedtebb egészségügyi problémájával, a magas vérnyomással.

A kiadvány hasznos tanácsokat és ízletes recepteket kínál a reggelihez, a hús- és vegetáriánus ételekhez, de megtalálható benne akár a hagyományos mázas mézeskalács receptje is. Az olvasó megtudhatja az egyes összetevõkrõl, hogy miért egészségesek és mennyiben befolyásolják a vérnyomást vagy a vér koleszterin szintjét, a könyv továbbá életmódtanácsokkal és egy heti étrendprogrammal segíti a gyógyulni vágyókat.

Az ismertetett ételek és étkezési tanácsok nemcsak a magas vérnyomással küzdõk számára hasznosak, de az egész család talál köztük kedvére való ínycsiklandó fogásokat.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!