Hozzávalók: 1 kg sertéskaraj (csontozott), 1,5 kg burgonya, 3-4 db paprika, 3-4 db paradicsom, 2 db vöröshagyma, 4-5 db gombafej, 3-4 gerezd fokhagyma, só, bors, delikát, petrezselyemzöld, kevés zsiradék.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyát megfõzzük, felkarikázzuk, kizsírozott edénybe rakjuk, sóval, borssal, ételízesítõvel összekeverjük. A felszeletelt sertéshúst kiverjük, megfûszerezzük, és elõsütjük, majd a burgonya tetejére rakjuk. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és apróra vágott vagy szeletelt fokhagymával. Ezután a gombát, a paradicsomot, a vöröshagymát és a paprikát felkarikázzuk, majd a hús tetejére rakjuk rétegenként. A sertéshúst lehet helyettesíteni csirkehússal is.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!