2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Spárgasaláta

Hozzávalók: 1 kg spárga, 2 tojásból készült francia majonéz, 2 dl tejföl, só, 1 evõkanál cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meghámozott, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát enyhén sós-cukros vízben puhára fõzzük, majd szitán lecsurgatjuk. Végül összekeverjük a tartármártással, és jól lehûtve tálaljuk. Nagyon mutatós, ha a tálat fejessaláta-levelekkel béleljük ki, úgy öntjük bele a majonézes spárgát, a tál közepére pedig a salátaszívet szúrjuk díszítésül.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!