2024.04.20. - Tivadar

Saláta felvágottal

Hozzávalók: 50 dkg nem savanyú alma, 5 db csemegeuborka, 1 csokor kapor, só, tubusos majonéz, 1 pohár tejföl, csipet porcukor, 30 dkg füstölt sertéstarja.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk, az uborkát felkarikázzuk, a kaprot apróra vágjuk. Tálba helyezzük, rányomjuk a majonézt, a tejfölt, ízesítjük pici sóval, cukorral. Jólátkeverjük. Hûtõbe tesszük, tálalás elõtt beleforgatjuk az apróra vágott sertéstarját. Friss kenyeret is kínálhatunk hozzá, de anélkül is laktató étel. A tarja ízlés szerint helyettesíthetõ bármely felvágottfélével.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!