2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Zöldséges csirkés tészta

A borús napokon nincs is jobb mint egy tányér színes étel ami jókedvre derít. Itt jön a képbe ez a tészta, színes is, finom is, kell ennél több?
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók: 1 egész csirkemell kicsontozva, felszeletelve, 1 sárgarépa, fél póréhagyma, 1 kalifornia paprika, só, olaj, bors, kakukkfû, 50 dkg penne vagy csavart tészta.

A csirkemellet csíkokra vágom, borssal és kakukkfûvel fûszerezem. Kevés olajon egy teflonserpenyõben megsütöm, ha kész kiszedem egy tálra. A zsíradékon megfuttatom a karikára vágott póréhagymát, a csíkokra vágott paprikát és a reszelt sárgarépát. Én úgy szoktam,hogy csak éppen hogy megfuttatom, szeretem ha ropogósak maradnak a zöldségek. Közben a tésztát kifõzöm! Amikor kész hozzákeverem a húscsíkokat, a zöldségeket és megszórom kakukkfûvel!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!