2024.04.19. - Emma

Zöldséggaluska

Hozzávalók: 30 dkg spenót, 10 dkg sárgarépa, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 szál újhagyma, 5 dkg vaj, 15 dkg liszt, 4 tojás, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evõkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!