2024.04.20. - Tivadar

Márványsajtos saláta búzacsírával

Hozzávalók: 2 csokor újhagyma, 1-1 sárga- és piroshúsú paprika, 20 dkg kígyóuborka, 2 db paradicsom, 4 ek. almaecet, tengeri só, 1 csipet chili, 2 gerezd fokhagyma, 8 ek. olívaolaj, 20 dkg márványsajt, 4 ek búzacsíra, 1 csokor petrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, vékony szeletekre, karikákra vágjuk. Az egészet beletesszük egy mély salátástálba, oldódásig keverjük az almaecetben a sót, hozzáadjuk a chilit és a többi fûszert, majd végül az olajat. Beleforgatjuk a zöldségeket, és lazán összekeverjük. A tetejére reszeljük a márványsajtot, megszórjuk a búzacsírával, és a finomra vágott petrezselyemmel.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!