2024.03.29. - Auguszta

Karaj fokhagymamártással

Hozzávalók: 4 szelet csontos karaj, 1 fej fokhagyma, 2 evõkanál olaj, 5 dl tejszín, 2 teáskanál citromlé, 3 evõkanál apróra vágott petrezselyem, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst besózzuk, borsozzuk. Felmelegített olajban megsütjük, majd kivesszük és melegen tartjuk. A fokhagymát rövid ideig pirítjuk a sült levében. Ezután belekeverjük a tejszínt és a citromlevet. A mártást felforraljuk és ízesítjük. A hússzeleteket tálra tesszük, és forrón ráöntjük a mártást. Megszórjuk petrezselyemmel. Káposztasalátát vagy burgonyapürét adunk hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!