2024.04.16. - Csongor

Rizspuding

Hozzávalók: 10 dkg rizs, 5-6 dl tej, 10 dkg porcukor, 4 dl tejszín, 1 dkg zselatin, vaníliás cukor, citromhéj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A rizst megfõzzük a tejben. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a porcukrot. Ha kihûlt, a tejszínhab egyharmadrészével lazítjuk, beleöntjük a kevés vízben felolvasztott zselatint, majd a tejszín kétharmadrészét is lágyan hozzákeverjük, hogy ne törjön. Formákba töltjük, hûtõben dermesztjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!