2024.04.19. - Emma

Kukorica krémleves

Hozzávalók: 60 dkg kukorica, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, 2 vöröshagyma, 10 dkg vaj, 1,5 dl tejszín, 2 evõkanál liszt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a reszelt fehér- és sárgarépát, majd a kukoricát. Együtt pároljuk, sóval, borssal fûszerezzük, majd vízzel felengedjük, és 15-20 percig forraljuk. Tejszínes habarással sûrítjük, kiforraljuk, merülõ mixerrel egynemûsítjük, átszûrjük, tálalásnál pattogatott kukoricát, teszünk a tetejére.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!