Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyömbért 1 deci vízzel összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a porrá zúzott fûszereket, és sóval, citromlével addig keverjük, míg az egész tejszínes állagúvá nem válik. Ha sûrû lenne, kevés vízzel hígítjuk. Elõhevített vajon hirtelen megpirítjuk a kockákra vágott sajtot, majd tálkába szedjük. A fûszerkeveréket ráöntjük a serpenyõben maradt vajra, jól elkeverjük, majd belerakjuk a kockákra vágott paradicsomot, és addig sütjük, míg a paradicsom pépes nem lesz. Ekkor beleforgatjuk a fõtt babot, a sült sajtot, és öntünk rá néhány evõkanálnyit a bab levébõl. Takarékon, néha megrázogatva 5 percig fõzzük. Tálaláskor a tetejét megszórjuk apróra metélt petrezselyemmel, és meglocsoljuk egy evõkanál olívaolajjal.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!