Hozzávalók: 8 db zöldpaprika, 6-8 paradicsom, 3 evõkanál fokhagymás olaj, 20 dkg fõtt füstölt tarja, 6 tojás, pirított kenyérszeletek, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megforrósított olajban néhány percig pároljuk a szeletekre vágott paprikát, majd beletesszük a csíkokra vágott paradicsomot, és sóval ízesítjük, majd állandóan kevergetve a saját levében pároljuk. Amikor a paradicsom szétfõtt, belekeverjük az elhabart tojásokat. Ezzel már csak addig sütjük, amíg az egész meg nem kocsonyásodott. Tálalás elõtt 1-2 perccel az egészet a laskára vágott tarjával betakarjuk, és pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!