Hozzávalók: 20 dkg fõtt burgonya, 20 dkg margarin vagy vaj, 30 dkg liszt, só, kemény lekvár, vaníliás cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A lisztet eldörzsöljük a margarinnal, majd hozzáadjuk a kihûlt, áttört burgonyát, sót. Kisujjnyi szélességre kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kerekre kiszaggatjuk. Közepébe szilvalekvárt teszünk, félbehajtjuk. Világosra sütjük, melegen vaníliás porcukorral kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!