2024.03.29. - Auguszta

Párolt sajtos paradicsom

Hozzávalók: 20 dkg reszelt sajt, 1 kg paradicsom, 2,5 dl tejföl, 1 tojás, 7 dkg füstölt szalonna, 1 kanál fehérbors, szerecsendió, 1 kanál ételízesítõ, só, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 5 dkg margarin.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gerezdekre vágott paradicsomot kis serpenyõbe vagy egyéb sütõalkalmatosságba tesszük, melyet gázon vagy villanyon használhatunk. Habosra verjük a tojást, össszekeverjük a fûszerekkel, ráöntjük a paradicsomra, rá a sajtot, a tejfölt, a szeletelt szalonnát, majd lefedjük, és megpároljuk. Nagyon finom pirítóssal, de friss kenyérrel is.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!