2024.04.19. - Emma

Savanyú bográcsos Erika módra

Hozzávalók: 80 dkg sertéslábszár, 15 dkg tüdõ, 15 dkg máj, 2 nagy vöröshagyma, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 csapott evõkanál pirospaprika, só, bors, köménymag, 3 babérlevél, 2 dl tejföl, mustár, liszt, olaj, zsír.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bográcsban pörköltalapot készítünk, a kockára vágott húst, csíkokra vágott tudõt belerakjuk, fûszerezzük, vízzel felöntjük, és ha majdnem puha, beletesszük a csíkozott májat. Megszórjuk 1 ek liszttel, mustárral, tejföllel ízesítjük. Még rottyantunk rajta párat, és tálalhatjuk. Sós krumplival, nokedlival, friss kenyérrel fogyasztható.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!