Hozzávalók: 20 dkg gesztenyemassza, 7 dkg vaj, 3 db tojássárgája, 18 dkg vaníliás porcukor, 2 dkg liszt, 15 dkg barackíz.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A vajat habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, a vaníliás porcukrot, az áttört gesztenyét, végül a lisztet. Összekeverjük, és nyomózsákból sütõpapírra borított sütõlemezre csepp alakú halmokat nyomunk. Mársékelt sütõben sütjük. Amikor kihûlt, 2-2 db-ot gyümölcsízzel összeragasztjuk. Esetleg meglocsolhatjuk olvasztott csokoládéval.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!