Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyát héjában megfõzzük, amikor langyosra hûlt, lehúzzuk a héját, és krumplinyomón áttörjük. Jól eldolgozzuk 3 tojássárgájával, 2 evõkanál liszttel, 1 evõkanál olajjal. A burgonyás tésztát egy kiolajozott, tejföllel megkent, sóval meghintett sütõlemezre ujjnyi vastagon rásimítjuk, és 180º C-ra felmelegített sütõben megsütjük. Amikor megsült, elõmelegített tálra borítjuk, a pörköltet a tészta felére kenjük, majd ráborítjuk a másik felét, és meghintjük reszelt sajttal. Frissen, melegen fogyasztjuk. Készíthetünk hozzá paradicsommártást is.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!