2024.04.25. - Márk

Kefíres cseresznyés, meggyes lepény

Hozzávalók: 1 pohár kefír, 2 pohár cukor, 3 pohár liszt, 1 pohár étolaj, 4 db tojás, 1 cs. sütõpor, 1 cs. vaníliás cukor, 15 dkg porcukor, csipet só, 20 dkg meggy, 20 dkg cseresznye, 20 dkg meggy, 10 dkg darált dió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kefírt a cukorral, vaníliás cukorral simára keverjük, hozzáadjuk a 4 tojás sárgáját, a lisztet a sütõporral és a sóval, majd az olajat. A tojásfehérjét felverjük, majd a masszához keverjük. A tésztát papírral kibélelt tepsibe simítjuk, megszórjuk a gyümölcsökkel és a dióval, majd lassú tûznél kb. 40 percig sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!