2024.04.20. - Tivadar

Burgonyafelfújt fasírttakaróban

Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg darált hús, 1 zsemle, 1 tojás, 10 dkg reszelt vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 pohár tejfel, 15 dkg zsír, pirospaprika, õrölt bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A darált húsból, a beáztatott, jól kinyomkodott zsemlébõl a tojással és a fûszerekkel vagdalthúst készítünk, és zsíron kissé átforgatjuk. A burgonyákat meghámozzuk, és karikákra vágva megfõzzük. Egy tûzálló tál alját kissé megzsírozzuk, lerakjuk a burgonyákat, mindegyikre egy halom darált húst teszünk, rá pedig egy kávéskanál tejfölt. Pirosra sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!