2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Káposztás paszuly

Hozzávalók: 15 dkg tarkabab, 30 dkg savanyú káposzta, 25 dkg füstölt oldalas, 2 fej vöröshagyma, 1 fokhagyma, piros csemegepaprika, babérlevél, 1 dl tejföl, 1 evõkanál zsír, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A beáztatott babot a füstölt oldalassal és a babérlevéllel, sóval félpuhára fõzzük, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát. Egy evõkanálnyi zsírban vöröshagymát pirítunk, hozzáadunk egy gerezd fokhagymát, kikeverjük a tejföllel, és a kész ételbe öntve forraljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!