2024.04.19. - Emma

Póréhagymás burgonyaleves

Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg póréhagyma, 3 csirkehúsleves kocka, margarin a pároláshoz, só, frissen õrölt bors, currypor, szerecsendió, 40 dkg friss krémsajt, 1 csokor petrezselyem, 4 szelet toast, kenyér, 15 dkg zöldfûszerekkel ízesített sajtkrém.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát kockára vágjuk, sós vízben puhára fõzzük, majd amikor kihûlt, pürésítjük, ráöntjük a leveskockából készült húslét, fûszerezzük, majd a hagymát felkarikázzuk, és a levessel együtt 20 percig fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!