2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Cukkinis tócsni

Hozzávalók: 1 kg cukkini, 2 db burgonya, 3 tojás, só, bors, 1 vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, 30 dkg liszt, mokkáskanál szódabikarbóna, olaj, petrezselyemzöld, tejföl, 1 cs kapor, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megtisztítjuk a burgonyát és a cukkinit, majd lereszeljük. A keletkezett levet leöntjük. Beletesszük a lisztet, amiben elõzetesen elkevertük a szódabikarbónát, a felvert tojásokat, a fehérborsot, a fokhagymát és a préselt vöröshagymát. Hozzáadjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet. Jól átkeverjük. A masszából evõkanállal tócsnikat lapítunk, és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!