2024.04.19. - Emma

Burgonyás, gombás egytálétel

Hozzávalók: 20 dkg füstölt szalonna, 80 dkg burgonya, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg szegfûgomba, 1 cs. petrezselyem, személyenként 2-3 tojás, õrölt bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szalonnát apróra összevágjuk. Zsírját kiolvasztjuk, és megfuttatjuk benne a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a nagyon apró kockára vágott burgonyát. Ezzel egy kicsit együtt pirítjuk, majd beletesszük a gombát, megsózzuk és fedõ alatt puhára pároljuk. Végül megborsozzuk, és a tetején meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Az étvágyunktól függõen 2-3 tükörtojást teszünk a tetejére.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!