Hozzávalók: 60 dkg fejeskáposzta, 40 dkg sárgarépa, fél mokkáskanál só, 25 dkg csemegeuborka, 3 evõkanál olaj, fél mokkáskanál õrölt bors, 1 evõkanál porcukor, 2 evõkanál 6 százalékos tárkonyos ételecet, 1 csokor petrezselyem.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A káposzta torzsáját kivágjuk, a káposztát legyaluljuk, vagy vékonyan fölszeleteljük. A sárgarépát megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk, majd a káposztával összekeverjük, és megsózzuk. Többször megforgatva 1 órán át érleljük, azután a karikákra vágott uborkát is hozzáadjuk. Az olajjal meglocsoljuk, megborsozzuk. A porcukorral és az ecettel ízesítjük, végül a fölaprított petrezselyemmel fûszerezzük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!