2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Burgonya tarhonyával

Hozzávalók: 80 dkg burgonya, 1 fej vöröshagyma, zsír, pirospaprika, só, 15 dkg tarhonya.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meghámozott burgonyát kockára vágjuk. Zsírban megpirítjuk a hagymát, egy kanál pirospaprikát teszünk bele, vizet öntünk rá, hagyjuk felforrni, megsózzuk, és beletesszük a burgonyát. Amikor félig megpuhult, a tarhonyát is beletesszük, és hagyjuk puhára fõni. Az étel ne legyen túl sûrû.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!