2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kukoricaköret

A megforrósított vajra öntjük a leszûrt konzervkukoricát, megborsozzuk, és az egészet átforrósítjuk. Ha mirelitbõl készítjük, akkor még fagyottan öntjük a kukoricát a forró vajba, megsózzuk, megborsozzuk, és nagyon kis lángon, idõnként megkeverve, öt percig pároljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
50 dkg-os kukoricakonzerv vagy 1 csomag fagyasztott tejes kukorica
5 dkg vaj vagy Ráma margarin
késhegynyi õrölt fehér bors

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!