2024.04.23. - Béla

Cabinet puding

Vajjal jól kikenünk egy pudingformát s liszttel behintve, alját s az oldalait felébe vágott piskótával kirakjuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Befõtt cukor gyümölcsökbõl apró kockákat vágunk s egy sort ebbõl a piskótára teszünk, újból piskótát, gyümölcsöt, míg a forma 8/4 részig megtelt. Habüstben sodót fõzünk 20 deka cukor, 6 tojássárgája, egy kanál liszt és 4 deci tejbõl, kevés vaníliával. Ha fölforrt, még egy ideig habarjuk, hogy össze ne menjen s azután kihûlni hagyjuk. A piskótára öntjük, befödve gõzben 1/2 órát fõzzük s bor-sodóval adjuk asztalra.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!