2024.03.29. - Auguszta

Remulád mártás

Hozzávalók: 50 g ecetes uborka, metélõhagyma, petrezselyemzöld, 5-6 tárkonylevél, 3-4 capribogyó, 150 ml majonéz kevés porcukor, só, 100 ml tejföl, mustár,citromlé, fehérbor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hámozott uborkát, a metélõhagymát, a petrezselyemzöldet, a tárkonylevelet és a capribogyót finomra vágjuk, és hozzákeverjük a majonézhez.Majd hozzá tesszük a többi ízesítõt, majd a tejfölt, mustárt, bort,és a cayenne borsot. Ha szükséges, még sóval, cukorral, esetleg citromlével ízesítjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!