2024.04.25. - Márk

Betyárborda göngyölve, kaprospaprika mártással

Sertéskarajból nyitott szeletet vágunk, amibe elõre elkészített kolbásztölteléket helyezünk. Feltekerjük és alufóliába csavarjuk, hogy pároláskor ne nyíljon ki.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Pörkölthabot készítünk, amit felengedünk csontlével, és ebbe helyezzük a göngyölegeket.
Kb. 40-45 percig fõzzük, majd kiemeljük belõle. A visszamaradt pároló lébe, tejfölös habarást teszünk és átszûrjük. A paprikás mártásunkba apróra vágott kaprot teszünk, sóval, borssal ízesítjük. Köretként adhatunk párolt rizst. A húst srégen szeleteljük, a rizs köré helyezzük és vékonyan meglocsoljuk a mártással. Kaporággal, paradicsomgerezddel és tejföllel díszítjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!