Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krémsajtot és a kecskesajtot összekeverjük, majd hozzáadjuk a zselatint. A paprika, a kakukkfû és a tökmag egy részét félretesszük díszítésnek, a többit a sajtkrémbe keverjük, és sóval, borssal ízesítjük.
A mozzarellát lecsepegtetjük és vékony szeletekre vágjuk. Folpack fóliával kibélelünk egy négyszögletes formát. A forma alját kirakjuk a mozzarellával. Rásimítjuk a sajtkrém 1 /3-át, majd ismét mozzarella következik. A rétegezést kétszer megismételjük. A sajttortát 2-3 órán át a hûtõszekrényben hagyjuk megdermedni. A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Az ecetet elkeverjük a sóval és a borssal. Hozzáadjuk a hagymát, belekeverjük a kétféle olajat. A sajttortát kiborítjuk a formából és lehúzzuk róla a fóliát. A maradék paprikával, tökmaggal és kakukkfûvel díszítve, a vinaigrette mártással együtt kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!