Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A zsemlékhez hozzáadjuk a pirított vöröshagymát, a kacsamájat, a tojást, és az apró kockákra vágott füstölt húst. Sóval õrölt borssal, kakukkfûvel, reszelt gyömbérrel, apróra vágott petrezselyemzölddel fûszerezzük. Végül hozzáöntjük a vörösbort, és a töltelékanyagot jól összedolgozzuk, majd a kacsa hasüregébe töltjük. Hústûvel megtûzzük, majd olajjal kikent tûzálló tálba tesszük, foliával letakarjuk, és a sütõbe téve kb. 60 percet sütjük. Ezután levesszük a fóliát, a kacsára öntjük a vodkát és a sütõbe visszatesszük és még kb.10 percet sütjük Rösztit és sült almát adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!