Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Margarinnal kikent tepsibe helyezünk 1 sort (tisztes távolságba egymástól, hogy legyen helyük kelni). Olvasztott margarinnal megkenjük, és a darált diós keverékkel megszórjuk.Addig folytatjuk, amíg elfogynak a hozzávalók.
A tetejére tészta kerül, amit megkenünk olvasztott margarinnal, és letakarva fél óráig kelesztjük.180 fokos sütõben sütjük.Közben elkészítjük a vanília sodót hozzá.A tojás sárgákat elkeverjük 15 dkg cukorral, vaníliás cukorral, kevés tejjel, a pudingporral, és a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a többi tejet is, és lassú tûznél sûrûre fõzzük.A tojások fehérjét keményre verjük, hozzáverünk még 5 dkg porcukrot, és laza mozdulatokkal a még forró vanília pudingba forgatjuk.Az elkészült diós gombócokat az így elkészített vanília sodóval tálaljuk.
Jó étvágyat!