Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krémsajtot, a tojást és a felengedett zöldfûszereket elkeverjük egy tálban. Sóval, borssal és cayenne-i borssal erõsen fûszerezzük, majd belekeverjük az apró kockákra vágott juhsajtot. A sajtos masszát egyenletesen elosztjuk a formákban, és a 200 fokra (légkeveréses sütõ: 180 fok) felmelegített sütõben 10-15 percig sütjük. Közben megtisztítjuk és finomra aprítjuk a hagymát. A salátát és a petrezselymet leöblítjük, szárazra rázzuk. A petrezselyemrõl lecsipkedjük a levelét. A sajtos kosárkát óvatosan Kiszedjük a formából. A salátát négy tányérra osztjuk, ráültetjük a kosárkát és a hagymával, petrezselyemmel díszítve kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!