Két kiló birsalmát megmosva, mindegyiket 4 szeletre vágjuk, magházát kiszedjük, mindegyikbe egy kis egész fahéjat s egy szegfûszeget szurkálunk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
1,1/4 kiló cukor 2 liter víz, 2,1/2 deci jó ecetet együtt sûrûre fõzünk, a birsalmát beletesszük s puhára fõzzük benne, ha egyik, vagy másik hamarabb fõ meg, kiszedjük s ha kissé kihûlt innen visszatesszük, míg mind puha lett, Azután egy tálba mind kiszedjük, a cukrot még sûrûre fõzzük. Reáöntjük s ha kihûlt üvegekbe rakjuk pergament papírral lekötve eltesszük
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!