2024.04.18. - Andrea, Ilma

Párizsikrém

A 20 dkg finomra vágott párizsit összedolgozunk 5 dkg habosra kevert margarinnal, 1-2 evõkanál kefírrel, egy kávéskanál vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, petrezselyemzölddel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ízesíthetjük 10 dkg apró kockára vágott ecetes uborkával is. Darált sonkából, maradék sült vagy fõtt húsból hasonlóan készülhet szendvicskrém.

Hozzávalók:
20 dkg párizsi
5 dkg margarin
1-2 evõkanál kefír
1 teáskanál vöröshagyma
petrezselyemzöld
mustár
ecetes uborka
sonka

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!