Hozzávalók: 4 személyre 4db kb. 1-1,2 cm vastag laposhátszínszelet 800 g, só, bors, 4 nagy paradicsom, 150 g mozzarellasajt, 2 evõkanál olívaolaj, 1 kiskanál provence-i fûszerkeverék 80 g fûszervaj (zöldfûszeres).
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, tetejüket levágjuk, belsejüket kanállal kikaparjuk. A mozzarellát kis kockákra vágjuk, az olajjaL és a fûszerkeverékkel összekeverjük, és a paradicsomokba töltjük. A hátszínszeleteket oldalanként kb. 3-5 percig , a paradicsomokat kb. 10 percig grillezzük. A hátszinszeletekre egy-két karika fûszervajat helyezünk, és a töltött paradicsommal tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!