Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, borsozzuk és liszttel meghintve 3 ek-nyi forró olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a rozmaringot, a babérlevelet és a szeletekre vágott fokhagymát, valamint a zöldborsot. A húst közepes tûzön oldalankét még 2 percig sütjük. Az 1 ek. olajjal együtt felforrósított vajon aranysárgára pirítjuk a kockára vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a babot és a csombort. Sóval, borssal fûszerezzük. A húst megsózzuk, és a babbal együtt tányérokra osztjuk, ízlés szerint csomborral díszítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!