2024.04.18. - Andrea, Ilma

Lucskos káposzta

Hozzávalók: 800 g kissé zsíros disznóhús, 1 fej fehérkáposzta, csombor, kapor, 1 fej vöröshagyma, zsír, liszt, paradicsompüré, tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst kockára vágjuk, megmossuk, és annyi vízzel, amennyi ellepí, feltesszük fõzni. Ízlés szerint sózzuk. A káposztát metéltre vágjuk, és ha a hús félig megfõtt, beletesszük. Csomborral, kaporral ízesítjük. Ha elkészült, akkor a megtisztított apróra vágott vöröshagymából, kevés zsírból, lisztbõl világos rántást készítve berántjuk. Tetszés szerint paradícsompürével vagy tejföllel izesitjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!