Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A masszával megkenjük a báránycomb belsõ oldalát. A húst felcsavarjuk és összetûzzük. A sütõt 220 fokra (légkeveréses sütõ 200 fok) felmelegítjük. A húst kb. 30 percig sütjük. Megtisztítjuk a hagymát, a fügével együtt finomra aprítjuk, majd 30 perccel a sütés megkezdése után a báránycomb köré tesszük, a bort és a levest a hús alá öntjük. A sütõ hõmérsékletét 175 fokra (lk. 155 fok) csökkentjük és a húst még kb. 1 óráig sütjük. A báránycombot kivesszük és 5 percig pihentetjük. A pecsenyelét pürévé törjük, kissé besûrítjük, és ha kell utánaízesítjük. A húst felszeleteljük és a mártással együtt tálaljuk.Rizs és burgonyafánk illik hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!