2024.04.24. - György

Saláta mix feta mártásban

A salátába kerülõ zöldségeket vágja 1 cm-es kockára, a fokhagymát zúzza péppé és sózza meg.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A mártáshoz a zöldségeket vágja apróra, sóval, cukorral citromlével, olíva olajjal locsolja meg, õrölt zöldborssal ízesítse. Mikor kevés levet engedett az egészet turmixolja össze, belevegyítve a feta sajtot is, majd keverje krémesre.

A zöldségeket és a mártást vegyítse össze, majd jól behûtve kínálja. Önálló ételként vagy sültek mellé kitûnõ.

Hozzávalók:
1 közepes kígyóuborka
1 nagy kaliforniai paprika
1 fehér paprika
2 nagy paradicsom
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
A mártáshoz:
1 kis fej lilahagyma
1/2 uborka
15 dkg feta sajt

cukor
1/2 citrom leve
1 ek olíva olaj
örölt zöldbors

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!