Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sárgarépát megtisztítjuk, és durvára reszeljük. Sós vízben 1 percig blansírozzuk, majd leszûrjük. Elkeverjük a ricottával és 2 evõkanál parmezánnal. A nyomózsákba rakott masszával megtöltjük a cannellonit. A sütõt 200 fokra felmelegítjük. Felforrósítunk 2 evõkanál vajat, és megpirítjuk benne a lisztet. Felöntjük a tejjel és a levessel, majd 5 percig fõzzük.
A mártásba belekeverjük a maradék parmezánt és fûszerezzük. Kizsírozott felfújtforma aljára öntünk egy kevés mártást, majd elosztjuk rajta a cannellonit és a spenótot. Befedjük a maradék mártással, és 40 percig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!