2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Cajun édes-savanyú mártás

Hozzávalók: 500 ml.ananászlé, 250 ml almaecet, 3 ek szójaszósz, 150 g cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ezeket az anyagokat összeforraljuk, majd hozzáadjuk a 3 ek kukoricalisztet és 4 ek vizet, és addig forraljuk míg mártássá sûrûsödik.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!