2024.03.29. - Auguszta

Hercegnõburgonya

Hozzávalók: 1000 g burgonya, 4 db tojássárgája, 150 ml tejszín, 125 g reszelt sajt, só, frissen õrölt bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük. A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk.
Kivajazunk egy tepsit (vagy sûtõpapirt teszünk rá), és a nyomózsákba töltött burgonyából kis formákat nyomunk.15-20 perc alatt aranysárgára sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!